12 Mart 2014 Çarşamba

Gelin Arabası Kiralama

Kadınları etkilemenin pek çok yolu vardır. Pırlanta yüzük, pahalı hediyeler, yada bir dal çiçeği görünce yelkenleri suya indirebilecek ve sevgisini karşısındaki erkeği ile paylaşabilecek bayanlar olduğunu biliyoruz. Damat adayları ile ilerde evlenme hazırlığında olan ve belkide bu ilkbahar yada yaz aylarında kendisini harekete geçirici bazı taktikleri Onun üzerinde uygulamak ister misiniz?

Nikah yada düğün hazırlığı için kuaföre giden sevdiğiniz, uzun bir süre oradan çıkmayacaktır. Sizlerde gelin arabası sitemize gelerek gün içerisinde istediğiniz saat boyunca emrinize amade olacak kalp şeklinde yada kırmızı, pembe renk ağırlıklı olan arabalarımızdan birini seçerek, Onun kuaförden çıkma saatine doğru arabanızı park edin. Kornaya birkaç kere basın ve sizi illaki fark edecektir. Yüzünde şaşkınlık, mutluluk ve sevinç içerisinde sizi seçmekle ne kadar doğru bir karar verdiğini düşünmeye başlayabilir. İstanbul, Ankara, İzmir ve daha pek çok şehrimizde yer alan damat adayları, gelinlere böyle bir jest yaparak, bulunduğunuz il içerisinde, sakin bir hızda tur düzenlemeye ne dersiniz?

Düğün arabası kiralamaktan korkmayın. Fiyatları oldukça cüzi rakamlarda olup, sizlerin bütçesini pek fazla sarsmayacak şekilde bazı kampanyalar, şöför desteği gibi hizmetlerimiz ile sizlere yardımcı olmak istiyoruz. Son model bir limuzin kiralarsanız oldukça fazla ödeme yapmanız gerekebilir. Gelin arabası eğer klasik, şirin ve tam sizin düğününüzü yansıtacak şekilde dekore edilmiş ise daha az bir ödeme yaparak bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Damatlar düğün arabası kullanmak yerine arka koltukta sevdiğinin elini tutmayı tercih edebilir diye düşünerek, sizlere şöför desteği sağlamaya karar verdik. 10’larca arabamız arasında bu servisin her araçta zorunlu olmayacağını belirtelim. Arzu ederseniz bu şekilde cana yakın ve tüm gün sizlere yardımcı olabilecek, şehir turu, çeşitli fotoğraf çekimleri, gelinlik provaları, kuaför, saç bakım ihtiyaçlarınız ve daha fazlası için ulaşım olarak tüm gün boyunca emrinize amade bir şöför ile mutlu gününüzde beraber olmak istiyoruz.

Klasik arabaları özel günlerinizde kiralayarak, eski zamanlardaki ruhu ve ambiyansı yakalamak sizlerin ellerinizde. Saat sınırlaması olmaksızın ve gece herhangi bir saatte geri teslim edebileceğiniz araçlarımız için fiyat politikamızın aşırı olmadığını ve para ile satın alamayacağınız anıları elde edebilmeniz için gelin arabası sitemize sizleri davet etmek ve araçlarımızı incelemenizi rica ediyoruz.
ilahiler